5 Kasım 2017 Pazar

Madem Dünya Düz, Neden Gerçeği Saklıyorlar ?

Yani neden böyle bir şey yapsınlar ki değil mi.. Tamam dünyada çok fazla şerefsiz, yalancı, sahtekar insan var ama bu bilim sonuçta ve bilime de mi güvenemeyeceğiz ? Bilime gönül vermiş insanların bundan ne gibi bir çıkarı olabilir ki ? Sorular bu tür bilim ekseninde olduğu sürece konuyu kavramak zor olacaktır çünkü aslında bu çok bilinmeyenli bir denklem. Evet dünyada bilime gönül verenlerin çoğu işlerini iyi yapan düzgün insanlar olabilir fakat konu sadece bilim değil. 
Dini, siyasi, ekonomik vb amaçlar da var diyelim. 
Bilim ve Din ne alaka diyeceksiniz :) Öyle ya gerek ülkemizde gerekse dünyada bu ikili birbiriyle sanki sürekli kavgalıymış gibi bir tablo çizilir. Öyleyse bilimle yatıp kalkan bu insanların niye bir dini amacı olsun ki ? Maalesef durum biraz daha karmaşık. Bu kötü adamlar bir dine inanıyorlar ve inandıkları dini metinleri de bizlere bilim diye yutturuyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar, sıklıkla yaptıkları 9 doğru söyle ve yanına 1 yanlışı serpiştir ve o yalanı yedir yöntemiyle yapıyorlar. E tabii Medya, Sinema, NASA gibi kurumlar da bu adamların elinde olduğu için kitleleri kandırma imkanları çok fazla. 
Bakın siz Dünya ve gezegenler Güneş’in etrafında dönüyor dediğiniz anda aslında bilimsel bir gerçeği değil bu adamların inancını (Güneş ritüelini) savunmuş oluyorsunuz *_*
Nasıl bir dine inandıklarıyla alakalı bilgi için Kabala, Siyonizm, Luciferian gibi anahtar kelimelerle internette arama yapabilirsiniz.

Konunun ekonomik boyutu da var. Örneğin NASA gibi kurumlar arada birkaç roket uçurup birkaç gezegen keşfettik haberleri yayınlayarak ve bilgisayar başında oluşturdukları fake gezegen fotoğraflarını paylaşarak milyar dolarlık paraları götürüyorlar. Bu haberler önemli çünkü “bakın çalışıyoruz” demek istiyorlar..
Sadece NASA gibi kurumlara akan para değil tabi ki... Küre dünya demek keşfedilecek başka yer kalmadı demek. Örneğin düz dünyada gökkubbenin dışında da başka bir kıta bulmaları halinde o toprakların tüm yeraltı zenginlikleri kendilerinin olacak, bizlerle paylaşmalarına gerek yok veya bizlerden birilerinin bu yatırıma göz koyma ihtimali yok. Çünkü konu gizli ve hiçbir şeyden haberimiz yok ;) 

Siyasi amaçları da belki duymuşsunuzdur, anahtar kelimeler: New World Order / Yeni Dünya Düzeni... Zaten köle gibiyiz de bunu daha da arttırmak ve üzerimizde tam kontrol sağlamak istiyorlar. Örneğin ülkelerin küçük parçalara bölünmesi planları var. Çünkü küçük ülkecikleri kontrol etmek daha kolay. Sonra da gelecekte “uzaylı saldırısı” gibi yapay bir komplo ile "hadi insanlık olarak birleşelim tek dünya devleti olalım" diyecekler muhtemelen.

Bütün bunları komplo teorisi olarak değerlendirebilirsiniz. J.F.Kennedy'i de zaten aşağıdaki videoda yaptığı deşifre yüzünden öldürmediler. Lee Harvey Oswald denen bir dengesiz öldürdü evet tabii kesin öyledir *_*



Hiç yorum yok: